Srpska pjevačica KRITIČNO, OTKAZUJU joj organi! SVE JE LOŠIJE, objavljeni NOVI DETALJI(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Srpska pjevačica KRITIČNO, OTKAZUJU joj organi! SVE JE LOŠIJE, objavljeni NOVI DETALJI(FOTO)

Popularna srbijanska pjevačica Indi Aradinović je operisana 9. marta i to zbog smanjenja želuca, prije svega radi zdravstvenih, ali na kraju krajeva i estatskih razloga. Međutim, samo 2 dana nakon što je završila sa operativnim zahvatom, njena se zdravstvena situacija drastično pogoršala, o čemu smo vam nekoliko puta i pisalo. Nekoliko dana nakon što je imala još jednu operaciju, činilo se kao da je sve u redu. napustila je bolnicu, sasvim je normalno funkcionisala, i sve je bilo za 5, ali sudeći prema najnovijim informacijama, ona će opet biti primorana da ode pod nož.

Trenutno ima akutnu upalu pankreasai samo čeka trenutak kada će joj organizam malo ojačati, kako bi mogla ponovo da se operiše i čitavu situaciju sa svojim zdravljem privede kraju. Trenutno se nalazi u bolnici, i samo čeka momenat kada će se moći izvršiti operacija, jer je njeno sadašnje stranje isuviše kritično za bilo kakve operativne zahvate. Njen želudac skoro pa da nikako i ne funkcioniše, te se hrani putaem anestezije, ili pije samo lagane supe i pije mlijeko. Vrijeme bi trebalo da pokaže svoje, tako da je na nama i njoj da čekamo i da vidimo kako će se njen oporavak dalje odvijati.

Uz nju je i njena sestra, također poznata pjevačica i bivša članica grupe ministarke, Edita Aradinović, koja je rekla kako će sve učitini za svoju sestru i da će uvijek biti tu za nju. Njeno se stanje trenutno stabilizovalo, ali se još uvijek bore da se njen život vrati u normalu kakav je bio prije operacija.

Oglasi – Advertisement