SRCE MIRJANE KARANOVIĆ OSVOJIO GLUMAC KOJI JE 20 GODINA MLAĐI OD NJE- Glumili su ljubavnike, a onda su to postali i u stvarnom životu- EVO KOJI JE GLUMAC U PITANJU (FOTO)

0

Glumačka scena u Srbiji je uvijek bila među najjačim u našoj regiji, a među njima je i svakako poznata glumica Mirjana Karanović, za koje mnogi kažu da je kao vino, što je straije sve je glumački bolja,a izgledom sve atraktivnija.

Kada je njen emotivni život u pitanju, ona je bila prije nekoliko godina u žiži interesovanja medija jer je bila ušla u vezu sa svojim kolegom, glumcem iz BiH koji je mlađi od nje čak 20 godina. Njegovo ime je Ermin Bravo i njih dvoje su u romansu uplovili radeći zajedno na jednom pozorišnom projektu u Sarajevu. U toj predstavi su njih dvoje glumili ljubavnike, a očito da je ta igra iz predstave se bila prenijela i u stvarni život, jer su ubrzo počeli češće da se viđaju.

Nakon toga su njih dvoje uradili još nekoliko pozorišnih projekata zajedno, te su sa njima i gostovali širom svijeta. I mada njihova veza nije opstala, ipak su ostali u odličnim odnosima, te su oboje izjavili da se nadaju da će imati prilike da opet nekad rade zajedno.