SRBIN KRENUO DA PROMIJENI GRIJAČ U BOJLERU: Prizor koji ga je dočekao, OKRENUO MU ŽELUDAC, Vidite li vi OVO?

0

Da, dobro ste pročitali današnji naslov, a vjerujemo da nikad niste vidjeli ili primijetili nešto slično na naslovnoj slici današnjeg članka. Priča nam dolazi iz Srbije, a verujemo da i vi, kao on, niste nikada razmišljali o tome šta se može naći u kućnom bojleru koji koristite svakodnevno.

To je samo on, a ko bi? nalazi se na dnu vašeg bojlera? Verujemo da bi i vi doživeli sličnu stvar, kao što se to dogodilo ovom čoveku iz Srbije, koji je krenuo da zamijeni grijač na svom kotlu. Slađan Ilić iz Pančeva imao je razbijeni grijač na bojleru, a kada je počeo da ga mijenja, iz unutrašnjosti kotla izašla je smeđa, odvratna mešavina koja je ličila na neku sjenu iz horor filmova. Već ga je 3 puta promijenio i nikad mu se ništa slično nije dogodilo. Uz ovu fotografiju napisao je „Ne, ovo nije neki stalaktit iz pećine, već grijač koji je izgorio u mom kotlu“, napisao je i ispod Upravo su postrojili komentare ljudi koji nisu mogli vjerovati svojim očima ono što su upravo vidjeli.

Šta mislite o ovoj slici? Jeste li ikada primijetili nešto slično ili ste je vidjeli na bilo kojoj društvenoj mreži? Napišite nam sve u komentarima i budite sigurni da ostanete s nama. Da li se i vama nekada u vešem životu dogodila slična ili čak ista situacija i na koji način ste vi uspjeli da riješite taj problem.