Srbija zgrožena i pita se kakva je to Anabela majka: Luna je sa 14 godina živjela sa svojim momkom, a Anabela je svoju drugu kćerku Ninu (14) pustila na Tenerife sa momkom- Evo šta su poznati rekli šta misle o Anabeli kao majci (FOTO)

0
1168

Ako se o kome pričalo i pisalo u posljednjih nekoliko godina, onda je to svakako luna Đogani, kao i o članovima njene porodice, posebno o njenim roditeljima Anabeli i Gagiju, koji su već odavno na ratnoj nozi i svako malo iznenade sa nekim svojim postupcima. Za Lunu se zna da je pobjednica druge sezone rijalitija Zadruga, kao i ad je svoju popularnost stekla nakon ljubavnog trougla u kojem je bila, a u kojem su osim nje bila i Kija Kockar te tadašnji Kijin suprug, pjevač Slobodan Radanović

U tom periodu je Luna stekla veliku popularnost, ali je postala i omražena te su je počeli nazivati i rasturačicom brakova, a u omraženosti Lune kao osobe mnogo je i doprinosila Lunina majka Anabela, koja je sa svojim ponašanje u stvari i pokazivala od koga je Luna sve to i naučila.

Ovih dana je javnost Srbije u najmanju rugu zgranuta sa viješću da je Anabela dozvolila svojoj 14- godišnjoj kćerci Nini Đogani  da sa svojim dečkom ode na Tenerife, a u javnosti su se mnogi zapitali da li je ovaj Anabelin postupak normalan i opravdan. Samo podsjećanja radi i Luna je svojevremeno priznala kako je u tim godinama u kojima je danas Nina, već  živjela sa svojim tadašnjim momkom, a povodom svega ovoga se oglasila i Natalija iz Trik FX, a njene riječi se nikome od navedenih aktera neće svidjeti:

”Ne čudi me ovaj Anabelin potez jer Nina je sportista i ima drugačije viđenje stvari. Nina i Luna su dva različita svijeta. Nina ne pije, ne puši, ne izlazi, za razliku od Lune, koja je u tim godinama radila šta je htjela. Ja sam drugačiji tip majke, dijete stalno zivkam i brinem se. Kada ode sa djevojkom na jednu noć, meni već nije dobro, a kamoli tolika udaljenost, ali neka svako radi kako misli da treba”