SRBIJA UŽASNUTA- POLILA DIJETE KISELINOM PA SE BACILA SA NJIM SA ZGRADE- Nove tvrdnje komšija- OGLASIO SE I NJEN SUPRUG (FOTO)

0

Jutros je cijelu Srbiju šokirala vijest iz Mirjeva da je majka (40 godina) s djetetom jutros oko 8.30 sati skočila s trećeg sprata zgrade u ulici Grge Janksa. Ispostavilo se da je 7-godišnjak odmah prevezen u Urgentni centar i da se bore za život djeteta.

Majka je, kako pričaju komšije, polila dijete kiselinom prije nego što je skočila sa zgrade:” Čuli smo da je dijete polila i kiselinom – kažu komšije majke koja je skočila jutros.

Žena koja se odlučila na ovaj užasan čin ima i kćer, čiji su se suprug i otac kasnije pojavili na mjestu događaja, rekao je medijima sljedeće: ” Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumijete moju situaciju- rekao nam je suprug žene koja se sa djetetom bacila sa stambene zgrade.

” Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati” – kaže izvor blizak istrazi.