SRBIJA UŽASN*TA- Policija u Istanbulu našla tijela u bašti vile Željka Bojanića- U BAŠTI KAVČANINA PRONAĐENE TRI ŽENE- EVO KO SU ONE BILE (FOTO)

0

Opet u medijima u Srbiji nove, najgore, užasne vijesti koje imaju veze sa organizovanim kriminalom i sa ljudima koji pripadaju Kavčanskom klanu. Kako navode neki turski mediji, u mjestu  Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici turske policije navodno prekopavala tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale dr*gu. N adruštvenim mrežama je osvanuo i video snimak na kojemu se vidi kako policija kopa po dvorištu. Za sada nije poznat identitet ovih nesretnih žena, ali se zna da su Bojaniću lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada javnosti objasnila kako je Bojanić, za kojeg tamošnji mediji pišu kako je član kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Sjeverne Makedonije, koji mu je izdat na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini:

” Kao rezultat započetih istraživanja, spomenuta osoba je uhapšena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıjer 4.11.2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna lična karta, pasoš i digitalni materijal. Prilikom iskopavanja obavljenog po uputstvu javnog tužioca, po dojavi da je tijelo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi. Protiv onih koji dovode javnost u zabludu po ovom pitanju biće preduzete neophodne pravne radnje. Policijska uprava Istanbula odlučno će nastaviti borbu protiv svih zločina i kriminalaca u cilju zaštite mira i dobrobiti našeg grada, kao što je to činila i do sada” – piše u saopštenju.