SRBIJA U NEVJERICI- Branimir podigao sam sebi nadgrobni spomenik i na njega stavio datum svoje smrti- ZNA KADA ĆE DA UMRE- Niko ne može da vjeruje kako je došao DO TOGA PRORAČUNA (FOTO)

0

U ovome tekstu za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, koja dolazi iz Srbije.  Radi se o muškarcu koji se zove Branimir Reljić, koji živi u Ljigu, i koji već zna na koji će se datum preseliti na onaj svijet, odnosno zna kada će umrijeti. On je na nadgrobnoj ploči koju su napravili on i njegova supruga napisao  godinu njihove smrti, a na ovu temu je medijima rekao sljedeće:

 “Svi moji preci živjeli su od 83 do 88 godina, na osnovu toga ja bi trebalo da živim još četiri godine. Svoju suprugu nisam prisiljavao, pitao sam je da li želi ili ne s obzirom na to da samo više od pola vijeka u braku, iako je šest godina mlađa, da po mom proračunu stoji da će imati i tri godine udovičkog staža. A da moje računanje ne griješi, evo čistog primjera, moj rođeni brat umro je u 84. godini, svega nekoliko dana pred sopstevni rođendan.”- 

Dodao je i da se ne boji smrti i da je svjestan da je to nešto što mora da se desi, te da je sasvim prirodno da čovjek, kada se već rodio, mora jednom i da umre.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE