SRBIJA TRAŽI ELEKTRIČNU STOLICU! Igor Jurić OTKRIO koji je političar pedofil: SVI GA ZNATE(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

SRBIJA TRAŽI ELEKTRIČNU STOLICU! Igor Jurić OTKRIO koji je političar pedofil: SVI GA ZNATE(FOTO)

Danas ponovo govorimo o Igoru Juriću, koji je otac tragično stradale Tijane Jurić, a poznat je kao dobar i savjestan čovjek, koji se prije svega svim srcem bori za pravdu i želi da natjera mak u konac po bilo koju cijenu, a mi mu na toj njegovoj istrajnosti i borbi skidamo kapu. On se izborio sa za poznati “Tijanin zakon”, i roditelji više ne moraju da čekaju 24 sata kako bi prijavili nestalu djecu.

On je odnedavno počeo da otkriva i osobe koje su bile povezane sa najgorim zločinima, a to je pedofilija, a prema navodima srpskih medija, zna i ime jednog od političara koji ima svoje prste u čitavoj ovoj priči. Tako je prije dva mjeseca načeo ovu temu, a sada je ponovo odlučio da zatalasa javnost, i da se konačno sazna o kojem političaru se radi. Igor Jurić je nedavno gostovao u jutarnjem programu na Prvoj TV, gdje je rekao da je upoznat sa imenima političara koji organizuju orgije sa malonjetnom djecom, i za to su još uvijek nekažnjenu, a svi mi ih jako dobro znamo, samo nismo svjesni koliko su poremećeni u glavi, i da su zapravo toliko bolesni.

Igor Jurić je tada izgovorio da ima jako dobro indije o svemu ovome, ali još uvijek traži 100%-tne dokaze kako bi mogao da krene sa krivičnim prijavama. Jurić je tako prije 2 dana stigao u tužilaštvo, gdje bi trebao da da konkretne izjave povodom čitavog slučaja, a eventualna imena dotičnih političara bi se mogla saznati za koji dan. Šta vi mislite o svemu ovome? Slobodno nam pišite u komentare.

Oglasi – Advertisement