SRBIJA NA KOLJENIMA: Vraćaju se sve mjere, otvara se nova COVID BOLNICA! Krizni štab donio odluku… – Kreacije Portal
Najnovije Novo

SRBIJA NA KOLJENIMA: Vraćaju se sve mjere, otvara se nova COVID BOLNICA! Krizni štab donio odluku…

Svi smo mi mislili da je korona viorus otišao od nas i da ćemo se uskoro vratiti normalnom načinu života, ali grdno smo se prevarili.
Svjesni smo toga da se situacija iz dana u dan sve više pogoršava, naročitio kod nas u regionu, a najviše od svih je poogođena Bosna i Hercegovina.

Naglom skoku broja zaraženih mogu se pripisati dvije stvari. Jedna jeste da se građani i dalje ponašaju neodgovorno bez obzira štoi se stalno apeluje na njih da nose maske i da se pridržavaju distance, a tome u prilog ide i velika temperatura koja je bila dosta niža u donosu na prošlu godinu u ovom periodu i vrlo dobro nam je poznato da u tim situacijama virus cvjeta.
Slijedom svega ovoga danas imamo jednu lošu vijest, a to je da je došlo do formiranja kovid bolnice na Bežanijskoj Kosi. Otvara se i Infektivna klinka obzirom da je ona prva već pretrpana.

Od ostalih mjera koje će biti uvedene jesu da će biti ponovo uvedeno obavezno nošenje maski i da će biti kažnjivo za sve one koji to ne urade, a isto tako bit će kažnjivo i nepoštivanje socijalne distance, a ukoliko se stanje ne bude promjenilo bit će ponovo uveden i policijski sat.

Koji su vaši komentari na ovo?

Oglasi – Advertisement