SRBI U TRANSU: Vlada DIJELI po 750 evra po osobi, POZNAT DATUM ISPLATE! Spremite se, čekaju vas KILOMETARSKI REDOVI PRED BANKAMA(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

SRBI U TRANSU: Vlada DIJELI po 750 evra po osobi, POZNAT DATUM ISPLATE! Spremite se, čekaju vas KILOMETARSKI REDOVI PRED BANKAMA(FOTO)

 

Moramo priznati da kada je predsjednik Vučić pričao o onih 100 evra da nismo baš vjerovali u te priče i da će to kao što obično biva biti zaboravljeno i daje to možda neki marketinški ili predizborni trik, međutim kada je krenulo isplaćivanje jednokratne poimoći, skoro svi građani su dobili po 100 evra, a ubrzo smo se pokajali što smo tako mislili na početku.

Mešutim, danas je objavljena jedna odlična vijest, a to je isplata trećeg i posljednjeg minimalca za sve one koji nisu zaposleni. To bi trebalo da se dogodi 7. jula, a do sada su već dvije rate isplaćene.


Ono što je jako bitno naglasiti jeste da je ova mjera koja služi za podizanje ekonomije u državi koja je pala u toku pandmije korona virusa. Minimalci u iznosu od 750 evra po pojedincu ili oko 90.000 dinara su vrlo dobro došli već istrošenoj naciji.
Međutim, sada se postavlja pitanje šta će biti sa svim tim ljudima kada prođe ta zadnja rata, jer posla nema niti će ga biti.
Koja su vaša očekivanja što se tiče ovoga? Koliko će po vama da traje pandemija?
Pišite u komentarima

Oglasi – Advertisement