Sprema nam se APOKALIPSA! JEZIVE informacije upravo objavljene, Covid 19 je MALA MACA za no što će nas snaći! GORE je nego što se zamisliti može(FOTO) – Kreacije Portal
Magazin Novo

Sprema nam se APOKALIPSA! JEZIVE informacije upravo objavljene, Covid 19 je MALA MACA za no što će nas snaći! GORE je nego što se zamisliti može(FOTO)

Htjeli mi to ili ne loše vijesti nas stalno okružuju. Iako smo mislili da je situacija sa koronom vrhunac, ipak postoji nešto gore.


Naime iz Rusije nam dolazi jedan loša i neugodna informacija, gdje je ruska tajna agencija TASSA došla do vrlo povjerljivih infomacija, a to je da je u posljednjih nekoliko mjeseci priomjećena velika količina radioaktivnosti u sjevernoj Evropi, a razlog toga jesu nuklearne elektrane.
Da li je to novi Černobilj, niko sa sigurnošću ne može reći, ali ruski portpatrol je izjavio da se u ovom području nalaze dvije akitivne nuklearne elektrane, ali da mu za sada niko nije prijavio neobiče stvari ili poteškoće u radu. Međutim tu su se pobunile skandinavke zemlje Švedska, Finska i Danska, jer one imaju drugačija očitavanja.

Oni su naime u petak objavile da se pojavilo veliki broj radioaktivnih čestica koje su i više nego opasne po život, ali ukoliko se ovo nastavi oni će prijaviti komisiji za praćenje rada elektrana.
Nadamo se svi iskreno da neće doći do ponovne 1986. godine.

Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement