Spavala sam sa vjerenikom svoje sestre i od tada se osjećam užasno: Samo prije par mjeseci je uz svu moju muku, moja sestra uradila nešto za mene, što bi malo koja sestra na svijetu napravila- Osjećam se ko posljednje smeće (FOTO)

0

Poznato je svima nama da nekada odnosi unutar jedne porodice znaju da budu veoma komplikovani i veoma loši i dosta često imamo situacije da roditelji ne pričaju sa svojom djecom, da su braća i sestre u zavadi jedni sa drugima, kao i da jedni drugima prave neke smicalice u životu, a tako nešto je priznala i ova djevojka čija je priča podigla veliku prašinu na društvenim mrežama:

”Ono zbog čega se gorko kajem je što sam spavala sa vjerenikom svoje starije sestre.
To se desilo prije više od tri godine, oni su danas u braku. Bilo je to davno, ja sam imala samo 20 godina i tada sam bila jako ljubomorna na svoju sestru. Uvijek je bila bolja od mene, zbog toga sam željela nešto njeno i to sam i dobila. Ali, od tog trenutka se sve promijenilo, u međuvremenu sestra mi je postala idol.”

Ali život je takav, iznenadi te kada se najmanje nadaš i dovede te u neke veoma neugodne pozicije kada puno ovisiš o drugima, a tko se desilo i ovoj djevojci:

”U vrlo kratkom periodu nakon tog mog ljubavnog čina sa njenim vjerenikom, ja sam upala u užasne zdravstvene probleme. Moji bubrezi su odjednom zakazali i tada sam bila na rubu života. Moja sestra je tada bez imalo razmišljanja odlučila da mi da svoj bubreg, tako da smo se ubrzo našle na operacijskom stolu i na svu sreću, sve je dobro prošlo. Oporavile smo se uspješno i ona i ja, ali ja ne mogu psihički da se oporavim od onoga što sam joj uradila. Kako dani prolaze sve mi je teže da živim sa tom činjenicom. Kad je pogledam u oči jednostavno me neka muka i pritisak u grudima zbog svega toga hoće da uguši.”

Na kraju ova djevojka otkriva kroz šta sve prolazi kroz život sada, i koliko je njena sestra pokazala da je bolji čovjek od nje, te da ona ni ne zaslužuje da ima tako dobru sestru:

”Dugo sam razmišljala šta da uradim, kako da izađem iz svega ovoga, čak sam i razmišljala da joj sve priznam, ali nažalost nemam hrabrosti.Sve više razmišljam o preseljenju i to u daleku Ameriku ili Australiju, jer jednostavno ne mogu više. Možda će mi biti lakše kada odem. Jednu sam grešku u životu napravila, a cijeli život će me pratiti.”