SPAVALA SAM isti dan sa mužem, sinom i svekrom: Trudna sam , TREBA MI SAVJET? – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

SPAVALA SAM isti dan sa mužem, sinom i svekrom: Trudna sam , TREBA MI SAVJET?

I za danas imamo jednu jako interesantnu priču koja nam bukvalno tjera želudac i njegovu sadržinu na usta. Vjerujemo kako za ovakve događaje i stvari do sada nikada niste imali priliku da čujete. Prije nekoliko sedmica smo imali jednu prilu kada se djevojka toliko napila, da je sa svojim momkom vodila ljubav u štali, gdje je bio odsedlan i njihov konj, i koliko se sjeća i sa njim je imala odnos. Sada je trudna i ne zna šta da radi. Nije smjela da ode na ultra zvuk jer nije znal da li je moguće da ženska osoba može da zatrudni sa životinjom, odnosno u ovom slučaju sa konjem.

Danas imamo još i bolesniju situaciju na tapeti, i jedna žena je ovo objavila na svom ličnom blogu. Ona ima 32 godine, i već je u trećem mjesecu trudnoće. Sada se vjerovatno pitate, pa šta je tu čudno? Pa čudno je to što je taj isti dan spavala i sa svojim suprugom, i njegovim sinom, i ocem od svog muža, odnosno sa svekrom. Sve se to dešavalo za vrijeme korona virusa, tako da je taj dan imala odnose sa svojim mužem koji je stalno bio na poslovnim putovanjima, a bili su joj plodni dani.

On je imao sina iz prvgo braka koji ima 18 godina, i bio je doslovno isti kao i svoj otac. Taj dan je njegov otac došao nešto poslom do njih, i ona je ostala sama sa njim. Hemija je uradila svoje i spavali su zajedno. Da nesreća bude još veća, opasno se ložila na njegovog. Tu noć su ostali sami i jednostavno se desilo to što se desilo. Šta da radim, muž misli da je on otac djeteta. Ne znam šta da radim sada.

Oglasi – Advertisement