ŠOK*NTNE TVRDNJE- KAMILA JE VLADAR IZ SJENKE I NAJVEĆE TAJNO ORUŽJE PALATE?!- Bivši zaposleni otkrio PRAVO LICE nove kraljice (FOTO)

0

Supruga kralja Čarlsa III, Kamila Parker Bouls, dočekala je svoj trenutak nakon što je proglašena kraljicom suprugom, a sada su se pojavile neke priče koje nju opisuju kao pravu šeficu, te da u stvari je ona ta koja stoji iza svih važnih odluka koje se donose na dvoru. O tome je za medije progovorio i bivši sekretar komunikacija u palati, Džulijan Pejn. On Kamilu opisuje kao najveće tajno oružje dvora, te je napomenuo da sve važne odluke, a tu je i njegovo zaposlenje zahtijevaju odobrenje 75-godišnje Kamile, kao i njenog supruga monarha. Istakao je i da mu je prije susreta sa njom rećeno da neće dobiti posao, ako ona to ne odobri

I mada je njena uloga u donošenju odluka skoro pa najvažnija, Džulijan je otkrio kako ona nije željela da vodi aktivnu kampanju za svoju novu titulu, već je sve prepustila sudbini i vremenu: “Usprkos mnogim ljudima koji su tokom godina izjavili da je ‘Projekat kraljica Kamila’ bio dugogodišnji cilj, uvjeravam vas da nikada nije postojao nikakav veliki glavni plan za to. Mislim da je jednostavno osjećala da će se to dogoditi ako bude suđeno, ali za tu ulogu se nikada nije aktivno zalagala”, izjavio je.

Tokom emotivnog obraćanja koje je emitovano iz Bakingemske palate, novi kralj Čarls je istakao kako mnogo računa na pomoć svoje supruge Kamile u ovim vremenima promjena: “U znak priznanja odanoj državnoj službi otkako smo sklopili brak prije 17 godina, ona postaje moja kraljica supruga. Znam da će nepokolebljivo biti predana dužnosti na koju sam se toliko oslanjao”, zaključio je Čarls.