Šokantna slika iz beogradskog autobusa: Žena je hladno ušla, sjela i stavila ga sebi u krilo, a putnici gledali u nevjerici šta se dešava (FOTO)

0

Veoma interesantna i dosta neobična priča nam dolazi iz glavnoga grada Srbije, Beograda. Poznato je da je Beograd metropola u kojem žive milioni ljudi, pa tako nije moguće da se u takvome gradu ništa me dešava i da svakodnevno nemamo neke zanimljive događaje i situacije. Zbog toga Beograđanine malo šta više može da iznenadi kada je ljudsko ponašanje u pitanju, ali ova situacija je iznenadila i mnoge Beograđane, a privukao je i pažnju medija i društvenih mreža, kada se cijela priča pojavila i na njima

 

Malo je onih koji bi ovo uradili na način kao i ova žena koja je lagano i sasvim mirno ušla u gradski autobus sa velikom plišanom igračkom u obliku ponija, kojeg je vjerojatno kupila za svoje ili nečije drugo dijete, a možda i za sebe, ko zna. Očito da nije imala drugog načina za transport ove ogromne igračke, pa je koristila gradski prijevoz, našla sebi slobodno mjesto, i jednostavno sjela, sve sa ponijem u krilu. Naravno da ovakva neobična situacija privlači pažnju, mnogi putnici su se našli u čudu, a većina je fotografisala ovaj prizor, a sve je dalje osvanulo na društvenim mrežama, te je fotografija na neki način postala pravi hit.

Fotografija je zbog svoje neobičnosti skupila veliki broj lajkova ali i komentara, koji su većinom bili pozitivnog i šaljivog karaktera. Posebno je ovom fotografijom bio oduševljen ženski dio populacije jer je i ova žena pokazala da nema toga što majka ili baka ne bi uradila za svoje dijete ili unuče, pa makar se malo i izblamirala radi toga, mada je bilo dosta i dežurnih hejtera koji u svemu vide nešto loše, pa su zamjerili ženi da ovo nije adekvatan način da zauzima još jedno mjesto u ionako prepunim autobusima i tramvajima.

.