ŠOK U ZVEZDAMA GRANDA- “TI SI ĐUBRE, PEDER I NEVASPITAN ČOVJEK”! POČEO ŽESTOK RAT IZMEĐU POPOVIĆA I ŠERIFOVIĆ: Spominjao njenu ženstvenost! (VIDEO)

0

Očito je da su tenzije i to negativne u Zvezdama Granda sa svakom novom emisijom sve veće i veće, a to je pokazao i slučaj iz zadnje emitovane emisije, kada je u jednom trenutku Saša Popović izjavio da je Marija Šerifović muško, na šta je Marija brutalno uzvratila. Naime, kandidat Novica Bulatović doveo je podršku, svoju drugaricu, koja je došla u pratnji mlađeg brata Filipa, koji je donio ruže za voditeljicu i za ženske članove žirija.

On je želio sa zakašnjenjem da ženskom dijelu žirija i voditeljici čestita Osmi mart i dok je njegov mlađi brat dijelio ruže Popović je dobacio da je Marija muško i da njoj ne treba cvijet, da bi nakon nekoliko sekundi Marija rekla Saši: ”Ne s*r* Popoviću.” Hvala puno, ti si jedan ozbiljan džentlmen” rekla je dječaku-” A ti si Popoviću đubre i nevaspitan čovjek” – rekla je Marija kroz osmjeh.

Popović je pokušao da ispravi stvar, traživši i za sebe cvijet, te je rekao da nije fer da Marija kao muško dobija cvijet, a on kao žensko ništa na šta mu je Marija rekla: ”Ti si Popoviću p**er”