ŠOK U ZADRUZI – OTKRIO JEZIVU ISTINU! Nenad Macanović mislio da je bubica isključena pa priznao da je povezan sa krvoločnim klanom! (VIDEO)

0

U proteklom desetljeću najgledaniji su reality showovi koje emituje gotovo svaka privatna televizija jer donose velike prihode, a najpoznatija i najgledanija je Zadruga koja je na TV Pink koja se prikazuje već petu sezonu za redom. Riječ je o ljudima koji su prije ulaska u reality bili potpuno nepoznati javnosti, a sada su zvijezde TV-a.

Miljana Kulić izazvala je toliko ekscesa i skandala da su njezine postupke za medije protumačili psihijatri i psiholozi koji se slažu da ima velikih problema na ovom polju. Poznato je da je u stvarnom životu bila trudna, pa je čak i njezin sin jedno vrijeme živio u Bijeloj kući.

Miljana je nedavno ponovno ušla u Zadrugu sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem, zvanim Bebica, a u javnost je izašao kao mlad i uspješan poslovni čovjek s puno nekretnina. No, kako je vrijeme odmicalo, saznalo se o njemu nešto što je dovelo u sumnju sve o njemu, a sada je osvanuo i video u kojem govori o svom odnosu s klanom Veljka Belivuka. U razgovoru s Filipom Carom, očito je zaboravio da je njegova bubica uključna pa je rekao da iza njega stoje jaki ljudi, navijači Belivuka i Partizana. Njegove su tvrdnje naišle na veliki podsmijeh na društvenim mrežama, jer mnohi misle da se Bebica želi praviti važan.