ŠOK U EMISIJI!- OSVETA KAKVA SE ČEKALA- Dalila dobila od Dejana ONO ŠTA JE ZASLUŽILA- Zadao joj takav udarac DA JU JE OSTAVIO BEZ RIJEČI (VIDEO)

0

Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, i dalje je jedna od glavnih tema odnosi između sada već bivšeg bračnog para Dragojević, Dalile i Dejana. Sve se dodatno tu zakomplikovalo sa ulaskom Maje Marinković zbog koje je Filip Car odmah ostavio Dalilu

Bivši bračni par je ovih dana bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, pa su u emisiji zaigrali i jednu igricu. Morali su da bacaju kockicu, te su nakon toga morali da rade izazove koje bi im Ognjen zadao. Prvo je Dalila dobila zadatak da našminka Dejana, na šta on nije imao prigovor, a Dalila se svo vrijeme sladila i uživala dok je šminkala svog bivšeg muža. Nakon toga je Dalila morala da baci kocku, a ono što je ispalo nakon toga ju je skroz zaprepastilo, jer je Dejan trebao da uzme tanjir pun šlaga ta da ga zabije svojoj bivšoj supruzi u lice:

– Odvratan si, fuj – rekla je Dalila.

– To si zaslužila – rekao je Dejan u emisiji “Amidži šou”. – Strašno kako si jadan, fuj, kako si odvratan – dobacila je zadrugara bivšom suprugu. Na to sve joj je Dejan sa smiješkom dobacio da treba da vidi kako je sada lijepa, te da dođe do njega da malo zaplešu.