ŠOK TAJNA TIJANE AJFON U NOĆI KADA JE UHAPŠENA: Ovo je radila tada, Srbija se sledila kad je čula šta je rekla! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

ŠOK TAJNA TIJANE AJFON U NOĆI KADA JE UHAPŠENA: Ovo je radila tada, Srbija se sledila kad je čula šta je rekla!

Prilikom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović koja je svima poznatija kao Tijana Ajfon  je negirala krivicu i odbacila je sve optužbe da je ona organizovala i dovela djevojke u vikendicu u blizini Bijeljine. Prema navođenjima, Tijanu je policija i tužilaštvo teretila da je ona bila jedna od organizatorica orgija i narko žurki, i pored toga da je njen posao bio da dovede te iste devojke u određenu vikendicu. “Tijana je tokom ispitivanja odbacila te navode i rekla je da je ona samo došla na zabavu, gdje je dobila poziv – saopštio je izvor.

Za one koji ne znaju Tijana Ajfon je sa većim brojem ženskih osoba zajedno uhapšena u takozvanoj akciji “Kristal”, nakon čega joj je određen pritvor u trajanju od mjesec dana. Druge osobe su puštene na slobodu. Ko pokuša da preveze, vrbuje, pruži zaštitu, sakrije, ili na bilo koji drugi način omogući boravak krijumčarenih lica u Bosni i Hercegovini dobit će kaznu zatvora od šest meseci do pet godina. Ali ko to uradi u sastavu grupe za organizovani kriminal ili organizovane grupe , počinilac može dobiti kaznu zatvora od tri do 15 godina.

Pored toga, u Krivičnom zakoniku se navodi još da osoba koja upotrebom sile ili prijetnjom upotrebe sile ili nekim drugim oblicima prinude, prevarom, otmicom ili obmanom, zloupotrebom ovlašćenja ili uticaja ili davanjem ili primanjem isplata ili položaja bespomoćnosti ili drugih koristi kako bi privolio lice koje kontroliše drugo lice, vrbuje, preveze, sakrije, preda ili primi lice sa ciljem da iskoristi to lica u državi u kojoj to lice ne posjeduje prebivalište ili ukoliko nije državljanin, kazniće se kaznom zatvora koja može da iznosi pet godina.

Oglasi – Advertisement