ŠOK SCENA u centru Zemuna! Par uhvaćen nasred ulice u AKCIJI, žena iznela sramno opravdanje! (VIDEO)

0

Doslo je veoma cudno vrijeme, svakoga dana mozemo cuti stariji narod koji cesto govori kako se sve naglo promjenilo i da je zavladao nemoral i nepostovanje u svakom dijelu dunjaluka. A kad vidimo vijest na drustvenim mrezama poput ove koju smo vam pripremili, moramo se onda sloziti snjima jer ovo nema smisla.

Izmedju ostalog u samom centru Zemun, prema informacijama u pitanju je bracni par koji se odlucio da okusaju se*s i to ni manje ni vise kod nekadasnje robe kuce i to ne mareci na ljude koji prolaze gradom. Prizor je zgrozio sve ljude i na drustvenim mrezama a i na ulici, ljudi su cak imali mogucnost i da snimaju mobitelima. Njihov odnos je trajao poprilicno dugo, a posle oralnog krenuo je i pravi se’s bez imalo sramote.

pokušala da opravda njihovo ponašanje riječima da su u braku i da su muž i žena. Navodno je tada muškarac ošamario i rekao da šuti i da nastavi oralno da ga zadovoljava što je cijelu scenu učinilo još gorom i jezivijom.

Snmak je neko od onih koji su svjedočili ovom sramnom ponašanju objavio na Tviteru a ispod je bio veliki broj komenatara kosrisnika koji nisu mogli da vjeruju da se ovo zaista desilo. Neki misle i da je cijela scena namještena da bi se izazvale upravo ovakve reakcije i da bi se vidjelo šta javnost misli i da li smo stvarno oguglali na sve. Kakvo je vaše mišljenje o ovome i da li je ovakvo ponašanje postalo normalno? Video pogledajte ovdje.