ŠOK PRIZNANJE MATORE- Bila sam sa mnogim udatim pjevačicama, i to u klozetima klubova- Otkrila i kada je sa MUŠKARACA PREŠLA NA ŽENE (FOTO)

0

Poznata rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora je pred kamerama otkrila da je imala seks sa mnogim pjevačicama, i to udatim,  te je progovorila o svome burnom životu, i opisala je i kako je sa muškaraca prešla na žene.

Ona priznaje da se uvijek razlikovala od svojih vršnjaka, te da je često i tukla one koji su za nju govorili da je lezbejka ili da je muškarača, pa je tako rekla i ovo: ” Kao mala sam uvijek voljela da se bijem! Bila sam drugačija, stalno sam bila okružena muškarcima. Družila sam se sa prijateljima mog rođenog brata Zorana i brata od strica Nikole, za koga sam veoma vezana. Nikolini roditelji su rano preminuli, a on je ostao jedinac. Došao je kod nas u kuću i bukvalno smo postali nerazdvojni.

Dodala je i da nikome nije dozvoljavala da je vrijeđa i da je sve rješavala sa batinama: ” Zvali su me Muškarača i Lezbijka. Nikad nisam patila zbog toga jer sam znala kako da se obračunam sa njima. Imala sam svoj krug ljudi u školi koji su zajedno sa mnom tukli te osobe koje su me zadirkivale. Sačekali bismo ih iza ćoška, pa bi svako dobio nekoliko šamara. To sam radila i u osnovnoj i u srednjoj.” 

Ostatak teksta pročitajte