ŠOK- Poznati srpski voditelj progovorio o najvećoj TRAGEDIJI- UBIJENA JE NA VRATIMA STANA, PUCAO JOJ JE U GLAVU (FOTO)

0

Poznati srpski TV voditelj i zabavljač Goran Stojićević, koji je poznat i pod svojim umjetničkim imenom Karamela je novinarima otkrio koje su tragedije koje je doživio potpuno promijenile njegov život.

Kako je priznao, imao je on mnogih tužnih momenata u životu, kao kada su mu preminuli roditelji, ali posebno kada je nastradala pjevačica Ksenija Pajčin. Kaže da su se njih dvoje non stop družili i da su bili kao jedna duša, uvijek su isto razmišljali, smijali se istim stvarima, te da nakon nje on i ema neku drugaricu sa kojom ima barem sličan odnos

Dodao je i da nikada nije mogao ni da pretpostavi da će se Kseniji desiti takva tragedija: “U životu nisam mogao to da pretpostavim, čak oni su se, Filip Kaposoda , Ksenijin tadašnji momak jednom ili dvaput posvađali, ali ništa nije to izgledalo alarmantno. Družili smo se, čak je i ćale moj glumio u njenom spotu “Brka debeli”, sve mi je drugačije u životu posle njenog gubitka” rekao je Karamela.

Podsjećanja radi, jedna od većih tragedija na srpskoj estradnoj sceni je bilo ubistvo pjevačice Ksenije Pajčin koju je ubio njen tadašnji partner Filip Kapisoda koji je nakon ubistva i sam sebi oduzeo život.