ŠOK! – NAJVEĆI JUGOSLOVENSKI ZAVODNIK POSTAO BESKUĆNIK: Jeziva fotografija brzinom svetlosti obišla internet! Javnost ŠOKIRANA! (FOTO)

0

Poznati hrvatski glumac frano lasić, koji je igrao u mnogim filmovima i serijama. njegova prva uloga je bila u kultnom filmu lordana Zafranovića Okupacija u 26 slika,  a najzapaženiji je bio u Kiklopu koji je režirao Antun Vrdoljak.

On je imao buran ljubavni život i uvijek je bio zavodnik, sa prvom ženom Majom dobio ej sina Janka, te je posle nje oženio beograđanku Ljiljanu sa kojom je rbak trajao samo 3 sedmcice. Posle svih ovih dešavanja, razmišljao je da li da ikada više uplovi u bračne vode, pa je nakon 10 godina odlučio da oženi Živu Stupnik i sa njom je dobio dvoje djece.

Zadnja žena mu je trideset godina mlađa Milena sa kojom ima sina Nikolasa i za kojeg smatraju da im je najveće bogatsvo. Kaže da mu je ona dala novi smisao života, a nova slika koju je stavio na društvene mreže na kojoj izgleda kao beskućnik podigla je prašinu u medijima, ali se brzo saznalo da je u pitanju nova uloga.