ŠOK NA MREŽAMA! BEOGRAĐANIN IZNAJMIO STAN DIREKTORU NA 3 GODINE: Kada mu je vratio ključeve, zatekao je JEZIV prizor! (FOTO)

0

Jedan Beograđanin je na drutvenim mrežama nedavno, na ispoveatima podelio fotografije koje su sve šokirale. Naime on je jednom uglednom direktoru iznajmio stan na određeni period, a ono što je zatekao po njegovom izlasku sve je šokiralo.

Stan se nalazi u Beču, a iznajmio ga je uglednom direktoru jedne tvrtke na 3 godine, ali je ostao bez teksta kad je ovaj izašao iz stana. Čovjek nije mogao da vjeruje kada je ugledao užas koji je ovaj ostavio iza sebe. On je na Tviteru objavio užasne fotografije i napisao da ne mora da znači ako neko nosi kravati i aktovku da nije stoka.


Mnogi ljudi su komentarisali njegovu objavu, pa su neki pisati da sve dok je stan pod zakupom pripada podatanaru. Navedeno je također da je ovaj podstanar platio sve troškove čišćenja i saniranja stana prilikom napuštanja istog. Također je bilo dogovoreno da iz agencije za čišćenje žena dolazi dva puta mjesečno i uređuje stan, što se izgleda ovaj put nije desilo.