ŠOK- MUŽ TANJU SAVIĆ SNIMAO TOKOM AKCIJE U KREVETU- HTIO DA JE UCJENJUJE, A EVO ŠTA JE TANJA URADILA- OVO DUŠAN NIJE NIKAKO OČEKIVAO (FOTO)

0

Kako prenose mediji u Srbiji, muž pjevačice Tanje Savić, Dušan je pokušao da ucijeni pjevačicu sa intimnim snimkom, međutim nije očekivao da će pjevačica sve to da prijavi policiji, a Tanja je nekim prijatljima priznala da nije mogla ni da zamisli a šta je sve Dušan spreman. Tanja ne zna da li taj snimak postoji, ali je rekla da postoji mogućnost da ih je tajno snimao. Sve je krenulo kada je sud presudio u tanjinu korist, pa je Dušan rekao da će uložiti žalbu te da će sa snimkom pokazati da je Tanja loša majka, a snimku je rekao da će dati i medijima, a navodno ima i dokaze da mu je Tanja bila nevjerna.

Tanjin prijatelj je medijima otkrio i ovo:  “Taj prijatelj je odmah pozvao Tanju i rekao joj šta mu je Dušan ispričao. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema, i da, i ako nešto postoji, da je to on sam montirao, a za snimak s**sa nije sigurna, tačnije ne smije da tvrdi, jer postoji šansa da je tajno snimao. To je još više frapiralo, jer ne može da vjeruje na šta je on sve spreman”

Pjevačica je cijeli slučaj prijavila policiji, te se našla sa svojim advokatom i protiv Dušana je podnijela prijavu i tužbu, a za svjedoka je pozvala prijatelja koji ima snimku razgovora.