Šok! Miljana Kulić kost i koža, stesala se nakon diskvalifikacije: Objavila novu sliku i OVO NIJE REALNO, ništa od nje nije ostalo – KAD OVO ZOLA VIDI…(FOTO)

0

Poznata Miljana Kulić je rijaliti učesnica, ona je godinama unutar zidina rijaliti programa, što se jako puno odrazilo kako smo imali prilike da vidimo na njeno mentalno zdravlje. Miljana je neko ko je na samog početku svog rijaliti učešća bio miljenica naroda, zabavna, smešna ali zadnje dve sezone je postala omražena osoba, zbog svoje veze sa Zolom i lošeg ponašanja.

Ona je u rijaliti programu Parovi imala vezu sa Ivanom, sa kojim je ostala u drugom stanju i na svet donela malog Željka, o kome se najviše brine njena majka Marija Kulić. Mijana je iz Zadruge 5 diskvalifikovana jer je napala štiklom Zolu, svog bivšeg dok je spavao. Miljana je sada odluila da radi sebi, posetila je plastičara, kako smo videli pre par dana na njenom Instagram profilu, a sada je objavila novu sliku gde se vidi koliko je smršala, kako pišu ljudi u komentarima prepolovila se i preporodila se. Kad ovo Zola vidi, ima da poludi. Pogledajte.