ŠOK ISPOVEST! Nju je na krevetu dočekala venčanica, a imala je samo 16 godina…ONI SU NJU UDALI NA SILU, A KADA JE VIDELA KO JE MLADOŽENJA: Ostala je u šoku! (FOTO)

0

Devojka čije je ime Bridžit Vok koja doalzi iz Irske je svima otvorila oči i javno je ispričala ša se to njoj desilo. Ponekad društvene mreže kao što je društvena mreža tik tok mogu biti i od koristi, ona je tamo dobila veliku podršku i nekako je skupila snage i hrarosti da ispriča šta se desilo.

Kako je sama rekla, do samog dana svadbe nije imala pojma da se udaje, a njeni su bili pre svega ugovorili brak i oni su nju na silu udali. Kako kaže sama da je nedugo nakon udaje on postao skroz drugačiji, pa ju je počeo da zlsotavlja i onda se ona trudila otići, ali je to uspela tek nakon sedam godina, i tada je imala 23 godine.

Devojka je iz romske porodice i pokušala je da objasni da se to kod njih jako često dešava, a ona je tužnim glasom rekla “ja nisam bila spremna žena za udaju, ja sam bila samo dete” sa 16 godina, a može se reći da jeste bila dete. Možete je pronači i na tik toku i videti njenu priču.

@bridgey_barbara

Woke too being on the sun today without my permission 😕 #fypシ #jdpassiton #sharethecare

♬ Just for me – PinkPantheress