ŠOK! Ceca Ražnatović IMA KORONU? Anastasija uradila test nakon majke: U OPASNOSTI i mali Željko: EVO REZULTATA! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

ŠOK! Ceca Ražnatović IMA KORONU? Anastasija uradila test nakon majke: U OPASNOSTI i mali Željko: EVO REZULTATA!

Prije dva dana popularna voditeljica sa TV Pinka, Dušica Jakovljević je objavila da je zbog simptoma koje je dobila, završila na Infektivnoj klinici u Beogradu, jer je imala povišenu temperatutu, pa se sumnjalo da ima korona virus, iako je pluća nisu boljela. Bilo ju je strah, a realno kako i ne bi. Čekala je rezultate ispitivanja i testa na korona virus, koji su na njenu sreću bili u redu.

Međutim, niko nije razmišljao o sljedećoj stvari. Samo dan prije nego što je osjetila prve simptome, Dušica Jakovljević je bila na privatnoj zabavi kod Cece Ražnatović povodom rođenja njenog prvog unuka Željka Ražnatovića. Što je najgore, na toj zabavi je bilo minimalno 100 ljudi, i svi su u velikoj opasnosti, što uključuje i domaćicu Cecu, Anastasiju i Veljka. Povodom toga su odmah kontaktirali Cecu Ražnatović koja je rekla da je osmah uradila test zajedno sa svojom kćerkom, i koji je bio negativan tako da nema razloga za zabrinutost.

Ali, nije joj bilo svejedno, jer je Ceca bila i u kontaktu sa malim Željkom, odmah iste te noći, tako da je strah bio prisutan sa te strane. Međutim, na kraju krajeva kada se sve sumira, virus je počeo polako slabiti, tako da se i sam razlog za strah smanjio. Vjeruje se da će Dušica Jakovljević danas izaći iz bolnice, jer je odradila sve pretgrage koje su bile potrebne. Nada se kako će se sve vrlo brzo završiti, i da će se još brže vratiti na male ekrane.

Oglasi – Advertisement