Snimka “bosanske seljačine u Zagrebu” postala hit na YouTubeu: Nećete vjerovati na šta je sve spreman – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Snimka “bosanske seljačine u Zagrebu” postala hit na YouTubeu: Nećete vjerovati na šta je sve spreman

Najnoviji video bosanskohercegovačkog YouTubera postao je hit u Hrvatskoj i trenutno je na šestom mjestu trendinga s više od 600 hiljada pregleda i 20 hiljada lajkova u samo nekoliko dana. Omčo je poznat po svom specifičnom humoru na koji niko ne može ostati ravnodušan. Za neke je to previše, ali drugi ga obožavaju, o čemu svjedoče i komentari ispod svakog njegovog snimka. Video “Bosanske seljačin u Zagrebu” već je na YouTubeu komentiralo više od 800 ljudi, a kad to pogledate shvatit ćete zašto, piše Index.

“Đe’s moja bosanska seljačino, dobro mi došao u Zabreg “, “Pitam se šta ljudi misle kad te vide dok snimaš …”, “Umro bih od sramote, ovo se zove glumac …”, samo su neki od komentari ispod snimka. Uzgred, Omčo je nedavno privukao pažnju drugim radom iz njegovog serijala o bosanskom seljaku. Video “Bosanski seljak prvi put na moru” pogledalo je skoro 1,4 miliona ljudi, a prikupio je više od 1.100 komentara. Pogledajte zašto. omčo je inače bosanskohercegovački Youtuber koji svakom danom uveseljava šire narodne mase svojim smiješnim video klipovima. Kako i sam Omer Nadarević kaže: “Moraš biti uporan u drugačiji. Nije teško opstati ako radiš prave stvari, treba da budete originalni, da pogađate teme.

Bosanski humor mi je mnogo pomogao u svmu tome, a i kad sagledam današnju situaciju u državi, humor možes da napraviš od bilo čega.”. Kaže još i da je počeo od nule, i ni nikada nije mogao ni sanjati da će ovoliko daleko dogurati. “Humor je najvažniji, to nas nekako drži u životu. Kad sagledaš sve oko sebe, i kad nam je teško i kada smo nezadovoljni i neraspoloženi, humor će nas vratiti u život”.

Oglasi – Advertisement