SNIMAK KOJI JE NASMIJAO I ŠOKORAO SRBIJU- ”ODE TAŠTA”- Da li je ovo istina ili neslana šala, pitaju se svi?- TRUBAČI, PRASE, MRTVAČKI SANDUK I ČISTI HAOS (VIDEO)

0

Pojavom interneta, a nakon toga i društvenih mreža, mora se reći da se svijet skroz izokrenuo, te su mnogi ljudi na neki način postali i ovisnici o istima. Posebno su mnogi postali aktivni za vrijeme najveće pandemije korona virusa, kada su mnogi od nas bili zatvoreni u kućama.

Srbi su poznati kao narod koji voli da se zeza, a posebno to vole da rade na svoj račun, pa tako na društvenim mrežama zaista možemo da pronađemo svakakvih snimaka sa nekih događaja u Srbiji, posebno kada su veselja ili svadbe a mnogi od tih snimaka su zaista komični.

Tako je i ova zabava koja se desila negdje u Srbiji, u okolini Surčina postala pravi hit na društvenim mrežama, a na snimci imamo trubače, jedno prase, veoma glasne ljude i jedan mrtvački sanduk na kojem je napisano ”Ode tašta”. Ovaj snimak je imao mnogo pregleda u veoma kratkom vremenu, a o čemu se radi, pogledajte i sami:

@draskom

♬ original sound – Draško Mijatović