Snežana Savić konačno iskreno progovorila o svome dugogodišnjem bolu: Muž je ostavio pa oženio 30 godina mlađu glumicu (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Snežana Savić konačno iskreno progovorila o svome dugogodišnjem bolu: Muž je ostavio pa oženio 30 godina mlađu glumicu (FOTO)

Popularnu glumicu Snežanu Savić mnogi smatraju zaista svestranom osobom i umjetnicom, ženom, majkom, damom, glumicom, pjevačicom, koja je uvijek odisala velikom ljepotom, šarmom i karizmom, te upečatljivim stilom i atraktivnošću. Ono što se zna za nju je da nikada nije voljela da pretjerano otkriva stvari iz svoga privatnoga života, ali ipak neki detalji iz njenoga života su svima poznati, ali  neki baš i ne

Naime, zna se da je Snežana bila u braku sa Dragoslavom Lazićem sa kojim je dobila i kćer Anitu koja je također glumica, ali se o tome baš i ne zna mnogo. Snežana je sa Lazćem raskinula brak nakon nekoliko godina, da bi se Lazić nakon toga opet oženio i opet sa glumicom Draganom Turkalj koja je bila 30 godina mlađa od njega, sa kojom je dobio i blizance i to kada je imao 76 godina starosti. To je svakako loše djelovalo na Snežanu, ali ona ipak smatra da joj je sve to bila veoma korisna lekcija te da je iz svega toga izašla snažnija i pametnija.

Popularna glumica je novinarima otkrila da je u svome životu, tokom karijere igrala mnoge velike i važne uloge, ali da su za nju ipak najvažnije uloge one koje je igrala u svome životu, kao majka, supruga i domaćica, te da se u tim ulogama pokušavala najviše iskazati i smatra da je u velikom postotku to i uspjela. Snežana se uvijek smatrala za jednu od najljepših glumica sa ovih naših balkanskih prostora, a ona sada priznaje da nije niti malo bilo lako za nju da sačuva taj renome i da je to baš bio naporan posao za nju, ali je tako naučila da se bavi sobom, što ona smatra da je veoma zbiljan posao, a od žene se uvijek očekuje da bude lijepa i da bude snažna, a to dosta često nije baš ni lako.

 

 

Oglasi – Advertisement