SNEŽANA PILA SAMO OVAJ NAPITAK 2 MJESECA I SMRŠALA 21 KILOGRAM: Bukvalno se prepolovila, OČI ĆE VAM STATI (FOTO)

0

Pjevačica Snežana Đurišić , svakako važi za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike. Snežana je veoma cijenjena i u Grand produkciji , gdje je već neko vrijeme dio produkcijskog tima ,  anjen glas kao i kritike su se uvijek uvažavale.

 

Snežana je poznata i kao pjevačica čije pjesme nije nimalo lako otpjevati , a njena pjesma Mili moj je jedna od najizvođenijih pjesama u Zvezdama Granda. Mnogi stručnjaci smatraju da je ova pjesma veom ateška za izvođenje mada ne djeluje tako.

Naime , Snežana se dosta spremala za novu sezonu Zvezda Granda , pa je ovih dana pokazala i svoju novu zavidnu liniju na kojoj je radila nekoliko mjeseci. Priznala je da s emalo više opustila sa hranom dok je bila kod kćerke u Americi , te da ju je tamošnja kalorična hrana koštala viška kilograma , kojih se Snežana morala odmah riješiti. Na snimanje novih epizoda Zvezda Granda , Snežana se pojavila raspoložena i namsijana , a kako je izjavila uspjela je da skine čak 20 kilograma , a samo je jela povrće , slatkiše i hljeb je izbacila u potpunosti. Pjevačica je istakla da nema ništa protiv da neko potraži i savjet nutricioniste.