Snežana Đurišić Je Godinama Bila Plavuša, A Sad Se Transformisala – Odrezala Kosu I Ofarbala Se, Nije Moguće Da Je Ovo Ona – Kreacije Portal
Magazin

Snežana Đurišić Je Godinama Bila Plavuša, A Sad Se Transformisala – Odrezala Kosu I Ofarbala Se, Nije Moguće Da Je Ovo Ona

Folk pjevačica Snežana Đurišić je od početka svoje pjevačke karijere vjerna plavuša. Za sve ove godine od kako je na javnoj sceni Snežana nije imala drugu boju kose. Međutim , stvari su se sada promijenile i ona je odlučila  da unese malo promjene u svoj fizički izgled.

 

Ovoga puta se desila radikalna promjena , na radost mnogih samo privremena. Naime, Snežana se na snimanju jedne emisije prošetala sa crnom perikom na glavi. Kako doznajemo ona je željela promjenu , a njen frizer joj je predložio da to za početak bude perika samo.

Sudeći po Snežaninom osmijehu , ova promjena joj se jako svidjela i nije isključeno da bi je u narednom periodu mogli vidjeti kao crnku , i sa frizurom na paž. Snežana je svoju fotografiju objavila na svom Instagram profilu , a kao opis slike je stavila „newhairstyle“. Mnogi obožavatelji su pomislili da se Snežana stvarno ofarbala , dok ona tokom gostovanja nije izjavila o čemu je riječ. Snežana je i nakon toliko godina još uvijek lijepa žena i obje frizure joj lijepo stoje.

Oglasi – Advertisement