Snežana Đurišić Je Godinama Bila Plavuša, A Sad Se Transformisala – Odrezala Kosu I Ofarbala Se, Nije Moguće Da Je Ovo Ona

0

Folk pjevačica Snežana Đurišić je od početka svoje pjevačke karijere vjerna plavuša. Za sve ove godine od kako je na javnoj sceni Snežana nije imala drugu boju kose. Međutim , stvari su se sada promijenile i ona je odlučila  da unese malo promjene u svoj fizički izgled.

 

Ovoga puta se desila radikalna promjena , na radost mnogih samo privremena. Naime, Snežana se na snimanju jedne emisije prošetala sa crnom perikom na glavi. Kako doznajemo ona je željela promjenu , a njen frizer joj je predložio da to za početak bude perika samo.

Sudeći po Snežaninom osmijehu , ova promjena joj se jako svidjela i nije isključeno da bi je u narednom periodu mogli vidjeti kao crnku , i sa frizurom na paž. Snežana je svoju fotografiju objavila na svom Instagram profilu , a kao opis slike je stavila „newhairstyle“. Mnogi obožavatelji su pomislili da se Snežana stvarno ofarbala , dok ona tokom gostovanja nije izjavila o čemu je riječ. Snežana je i nakon toliko godina još uvijek lijepa žena i obje frizure joj lijepo stoje.