Smršala je 22 kilograma, a NIJE KROČILA U TERETANU: Godinama NIJE POJELA NIJEDNO POVRĆE, a sada IZGLEDA OVAKO – Kreacije Portal
Najnovije Novo Savjeti Zanimljivosti

Smršala je 22 kilograma, a NIJE KROČILA U TERETANU: Godinama NIJE POJELA NIJEDNO POVRĆE, a sada IZGLEDA OVAKO

Angel Boyer (22), kako kaže, previše se udebljala zbog sklonosti brzoj hrani, a kaže i da već dvije godine ne jede nikakvo povrće. Prije tri godine odlučila se transformirati. “Bila sam previše sramežljiva i uplašena da bih išla u teretanu, pa sam vježbala kod kuće. Odradila sam HIIT treninge i vježbe bez utega, samo sa vlastitim opterećenjem i uspjela sam izgubiti 22 kilograma” kaže ona. “U početku sam vježbala jednom sedmično i polako sam povećavala, sada vježbam pet puta sedmično.

Puno sam čitala o vježbama i prilagođavala ih svojim kućnim uslovima” kaže ona. U međuvremenu je nestao strah od teretane, pa je i ona otišla tamo, a na Instagramu je okupila preko 100 hiljada pratitelja s kojima dijeli svoje treninge, ali i kako sada jede. Sada se, kaže, njena ishrana temelji na proteinima i jede puno piletine, govedine i putera od kikirikija. Ipak, ne brani sebi da se povremeno počasti sladoledom.

Oglasi – Advertisement