Smije li se DISATI uopšte? 5 NOVIH mjera protiv korona virusa, SRBIJA NA KOLJENIMA! Od danas ova STVAR je STROGO ZABRANJENA! – Kreacije Portal
Novo

Smije li se DISATI uopšte? 5 NOVIH mjera protiv korona virusa, SRBIJA NA KOLJENIMA! Od danas ova STVAR je STROGO ZABRANJENA!

Srbija je ponovo na udaru korona virusa. Taman kada su svi pomislili da je sve u redu, nova situacija sa Novakom Đokovićem je alarmirala sve u zemlji, tak oda je jučer ujutro zasjedao štab Civilne zaštite, koji je morao malo da zategne konopac, i da nedisciplinovani narod jednostavno dovede u red. Donesene su neke sasvim nove odluke, a jedna se nikako neće svidjeti građanima Srbije.U svim javnim sredstvima prevoza biće zabranjeno ulaziti bez zaštitne maske, znači autobusi, trolejbusi kao i taksi vozila. Svako ko ne bude poštovao ove mjere biće strogo sankcionisan. Također je donesena odluka da se do daljnjega otkazuju sve moguće posjete bolnicama, a primaće se samo hitni slučajevi kao i žene koje se moraju isti dan poroditi. Što se tiče staračkih domova, dozvoljena je posjeta, ali samo 15 minuta, i to sa zaštitnom maskom. Ovo je jednostavno mjera predostrožnosti, da se opet ne dovedu u situaciju sa policijskim časom, kao prije mjesec dana. 

Oglasi – Advertisement