SLUŠKINJE Dragane Mirković otkrile šta pjevačica radi sa svojim suprugom u njihova 4 zida: Otkrivene sve MRAČNE TAJNE njihovog dvorca u Austriji(FOTO) – Kreacije Portal
Magazin Zanimljivosti

SLUŠKINJE Dragane Mirković otkrile šta pjevačica radi sa svojim suprugom u njihova 4 zida: Otkrivene sve MRAČNE TAJNE njihovog dvorca u Austriji(FOTO)

Regionalna zvijezda folk muzike Dragana Mirković i njen suprug Toni važe za bračni par koji nose epitet jednog opd najdugovječnijih na našoj estradi, a u njihovom braku koji traje preko 25 godina uživaju maskimalno.


U braku su dobili dvoje djece, a žive u jednom predivnom i ogrmonom dvorcu u Beču u Austriji.
U tom dvorcu živi 10 članova posluge koji se brinu o njhovima potrebama, ali nerijetko i Dragana sama zna vrlo dobro da se brine i da bude dobra domaćica.

Ono što je jako zanimljivo jeste da Dragana nikome ne dozvoljava da kuha kafu njoj i njenom mužu, te ona svako jutro lično pravi doručak za Tonija, naravno uz pjesmu.

Dragana to ne radi kada je Toni na nekom službenom putu, ali kada je kući na svaki način pokušava da mu udopvolji, a isto to radi i Toni kada se Dragana vrati sa nekog koncerta ili putovanja. Ono što je interesantno da Dragana zna biti i loše volje i neraspoložena naročito ako nije sve prošlo onako kako je zamišljala, pa sva posluga se mora sklanjati od nje, osim Tonija čiji je tada glavni zadatak da je oraspoloži.
Mislite li vi da je ovo recept za skladan brak i ljubav?
Pišite nam u komentarima

Oglasi – Advertisement