Slučajno sam saznala za odvartnu naviku moje buduće svekrve: Ušla je za mnom u kupatilo, a od njenog pitanja odjednom mi je postalo muka (FOTO)

0

Ova žena je morala da podijeli svoje neprijatno iskustvo koje je imala nakon što je oprala ruke u kupatilu u stanu roditelja njenoga dečka. Desilo se to da je nakon pranja ruku koristila peškir koji nije bio namijenjen za nju, ali ni za brisanje ruku općenito, a kada je saznala o čemu se radi, toliko se zgrozila da je sve to napisala i na društvenim mrežama

Naime, ova je djevojka dok je bila u posjeti kod svoga dečka i njegovih roditelja u jednome trenutku morala do kupatila da opere ruke. Kada je sve to obavila, ruke je osušila sa peškirom, a kako je kasnije saznala, to je u stvari bio peškir sa kojim njena potencijalna svekrva briše svoje intimne dijelove tijela, te je u svojoj ispovijesti napisala da neko na vidljivom mjestu drži peškir sa kojim briše svoju vaginu:

“Prespavala sam kod dečka za vikend dok su njegovi bili na putu. Kada su se vratili dan poslije, susrela sam se s njegovom majkom u kupatilu. Ona je nervozno pitala da li je neko slučajno koristio plavi peškir i ja sam rekla da jesam. Ona mi je tada bez pardona rekla da tim peškirom briše svoje intimne dijelove. Izvinula sam se i rekla da to nisam mogla da znam. Sve je u redu, ali ja se osjećam jako osramoćeno sada. Malo mi se gadi, a mislim da isto i ona osjeća”

Njena priča je naišla na veliki broj reakcija, a većina njih su bile negativne, a ljudi su uglavnom veoma zbunjeni, a neki čak i užasnuti, a jedna žena je napisala kako ona ima onu žensku stvar već 50 godina i da nikada nije čula da neko ima pešlir koji služi samo za čišćenje te stvari, a mnogi su postavili pitanje zašto njena buduća svekrva uopšte drži taj peškir na vidljivom mjestu, na dohvat svima, jer niti jedan gost ne može da bude vidovit i da zna čemu koji peškir služi.