Slobodno zavirite u luksuzni stan Ane Sević na Vračaru: OVDE ŽIVI SA PORODICOM, SVE JE MODERNO OPREMILA – Jedna zlatna prostorija je samo za nju, GLAMUROZNO!

0

Kada je u pitanju Ana Sević ona je neko ko je u javnosti postao poznat po braku sa Darkom iako je od toga prošlo dosta. Oni imaju zajedničku ćerku Lorenu koja je sa majkom Anom. Svi smo upoznati sa činjenicom da se Darko ni posle Ane nije još oženio, ali ona jeste, ona je u brakus a Danijelom Nedeljkovićem i sa njim je dobila ćerku Senu, a njih dvoje sa dvoje dece žive u stanu u Vračaru.

Kako javnost saznaje, Ana je ponovno trudna i čeka treće dete koje će kao treću sreću doneti na svet. Ona se često slika i slike postavlja na društvenim mrežama, a kako možemo po tim slikama da ispratimo, njen stan je jako luksuzan i urađen po poslednjoj modi. Ona je vidi se vodila računa o svakom pojedinačnom detalju jer je sve savršeno ukopljeno. Možete i sami da primetite kako su neki unikatni komadi nameštaja, ispod televizora se nalazi polica koju do sada sigurno niste imali prilike da vidite. Ako želite da vidite još slika slobodno posetite njen profil i sve će vam biti jasno.