SLOBODA MIĆALOVIĆ NA IVICI SUZA- Društvene mreže se usijale zbog ove fotografije popularne glumice- SVI KOMENTARIŠU NJENE SUZE (FOTO)

0

Sloboda Mićalović je glumica koju mnogi smatraju za jednu od najljepših na srpskoj glumačkoj sceni, te je mnogi porede i sa svjetski poznatom glumicom Monikom Beluči, koja i sama prati Slobodu na društvenim mrežama i zna veoma često da komentariše njene fotografije koje Mićalovićka objavljuje, te joj zna i da joj napiše kako je očarava njena ljepota. Njih dvije su zajedno i snimile film, kojeg je režirao Emir Kusturica, te su nakon toga na nekim događajima se i fotografisale zajedno, a mnogi komentari su bili da izgledaju kao rođene sestre

Sloboda je mnogima poznata po svojim likovima koje je igrala u serijama, filmovima, u pozorištu, pa je i sama Sloboda u nekim razgovorima sa novinarima spominjala sve svoje uloge koje je tumačila, i tako otkrila i koja je uloga za nju bila najveći izazov. Sloboda je igrala u veoma gledanoj seriji ”Koreni”, koja se temeljila na djelu Dobrice Ćosića, a njena uloga je bila Simka. Ovih dana je Sloboda na Instagramu i podijelila jednu svoju fotografiju sa snimanja ove serije, a ta fotografija je izazvala mnoge reakcije njenih fanova i pratitelja.

Na fotografiji se vidi samo Sloboda Mićalović koja je na ivici suza, a u opisu fotografije napisala je Simka. Ljudi su u komentarima isticali kako obožavaju tu seriju, a Sloboda je otkrila kako je uloga Simke za nju bila do sada najveći izazov u karijeri, te je objasnila kako je Simka u stvari prototip današnje žene ili žena koje žele da su i majke i domaćice i poslovne žene, a samim tim su sebi otežale život.