Sloba Radanović imao infarkt: Hitno primljen na VMA- Očeva smrt i žene mu skoro došle glave (FOTO)

0
1977

Kako prenose mnogi mediji u Srbiji, popularnom pjevaču Slobodanu Radanoviću je naglo pozlilo te je hitno prebačen i smješten u bolnicu, a izvor jako blizak pjevaču je novinarima otkrio sljedeće stvari koje su se desile prije svega ovoga:

” Dok su svi čestitali jedni drugima i razmjenjivali najljepše želje, Slobi se kidalo srce. Patnja i tuga za tek preminulim ocem toliko su ga slomili kad je završio nastup i sjeo u kola da krene kući, da mu je pozlilo. Počeo je da se guši u autu, stezalo ga je u grudima, preznojavao se. Prestravili smo se da je dobio infarkt, pošto su upravo to simptomi srčanog udara” 

Pjevača su odmah odvezli na VMA, a doktori su na prvi pregled zaključili da se radi o infarktu, a kada su uradili detaljne analize, ustanovili su da srećom ipak nije u pitanju infarkt, već da je pjevač bio u predinfarktnom stanju. Pjevač je dobio nekoliko infuzija i sredstva za smirenje jer je bio sav van sebe, pritisak mu je bio previsok, te su ga ljekari jedva nekako spustili na koliko- toliko normalnu visinu, a izvor je otkrio i šta se desilo nakon odlaska iz bolnice:

“Nakon toga smo otišli kući, posle je uslijedila sahrana i sve ostalo. Sloba je veoma vezan za svoje roditelje, mjesecima unazad je gledao da se nađe svom ocu, vodio ga je po ljekarima i činio sve što je bilo u njegovoj moći. Niko od nas nije očekivao ovakav ishod. Samo par dana prije Nove godine Sloba je bio kod njih, vodio je i Jelenu. Bili su presrećni što se konačno skrasio, što mu posao ide, što je srećan. Ponosni su bili jer je dokazao koliko je dobar pjevač, ima nastupe, odlično zarađuje.”

Izvor je još naveo i da je pored očeve smrti, na Slobino zdravlje uticao i stalni stres kojem je već godinama izložen, vezano uz dešavanja u Zadruzi, uz razvod, te su mu ljekari rekli da konačno mora da misli na sebe i na svoju majku, te da mu je zdravlje ipak najbitnije