Sloba ogovarao Sanju Marinković na najružniji način – kada su se našli oči u oči, onda se desilo nešto što napravila pometnju

0
106

Pjevača Sloba Radanović je iza leđa odlučio ogovarati voditeljku Sanju Marinković, ali ubrzo su se oni našli oči u oči. Za to je ona čula, a nakon toga je ona njemu saopštila sve što je imala za reći direktno u emisiji.

Imala mu je šta za reći, a ona nije bila tako sretna zbog toga što je on za njenih leđa govorio neke stvari. Zbog toga je ona reagovala, a cijela njena reakcija je bila ljutita.

– Sloba, cijela nacija sada govori o tome kako si ti imao na hiljade zamjerni za mene. Ona je ovakva, ona je onakva, te ću joj ja pokazati ko je glavni, a mene baš briga šta to ona o meni misli, rekla je Sanja.

Bez imalo brige je Sloba sve to potvrdio.

– Da, to sam sve rekao, Sloba je priznao Sanji kada je gostovao u njenoj emisiji, gdje su svi u studiju ostali u čudu poslije toga.

Bilo je to nekako momenatat kojeg publika nije očekivala, a mnogi su gledali u njih dvoje šta se to dešava. Bilo je još nekih gostiju u emisiji koja će biti emitovana u subotu, a do tada pratite dešavanja. Slobu inače svi poznajemo kao temperamentnu osobu koju neke stvari mogu da pokrenu taj neki njegov muški instinkt, a zbog toga nismo sigurni u to šta će se desiti među njima.

Sloba je navikao na to da napravi scenu javno, tako da vjerujemo kako mu neće biti problem reći svoje mišljenje, ali samo ako bude došlo do toga, a do tada ostanite sa nama.