Sloba nam nije više bitan, dolazi pomirenje Lune i Kije: Luna uradila prvi korak i izvinula se što joj je otela muža

0
47

U rane sate su se Zadrugari okupili i sjedili ispred paba kada je među njima bila Luna Đogani i tada je svima dala do znanja da je ona stavila kraj na tu cijelu vezu sa Slobom. Luna je tako postala ponovo stara djevojčica kakav je bila kada je ušla u rijaliti i kada je htjela da svi oko nje samo imaju dobro raspoloženje i da se svi samo druže, a ne ono što je postala vremenom.

U jednom trenutku je Kija postavila pitanje šta to oni rade tu, te su krenuli da svi dobacuju preko cijelog dvorišta Bijele kuće. Luna je uradila iznenađujući potez jer je pozvala Kristinu Kockar da im se pridruži na tome mjestu, ali Kija to nije dobro čula. Pozvala ju je da i ona dođe u njihov čopor i rekla je Milanu da joj i on kaže da dođe s njima.

Milan je pomagao Luni u dozivanju Kije, a tako je Luna počela da govori da je sanjala jedan divan san. Sanjala je da se ona izvinula za sve te grozne stvari koje je uradila Kiji i zbog toga što joj je otela muža. Tako su svi zadrugari počeli davati svoje komentare kako se moglo vidjeti jasno pokajanje.

Svi su potom nastavili da komenatarišu tu izjavu Lune, a u toku toga je Sloba pakovao sve svoje stvari, te se Kija nalazila u krevetu. Sada možemo reći da je Luna sa Kijom odlučila da stane na primirje. Nadamo se kroz neko vrijeme da će uspjeti da zaborave sve što se desilo između njih.