Sloba dao komentar na pobjedu svoje supruge: Otkrio mnogo toga, a između svega i šta će se desiti s njegovim brakom

0
40

Sloba Radanović nije izašao kao pobjednik rijalitija Zadruga, ali pored toga što nije bio toliki favorit, završio je u užem krugu favorita za pobjedu u Zadrugi. Sve prognoze su govorile da bi Sloba trebao biti u top 3 kada je pitanje Zadruge, ali mnogi su se iznenadili kada je on završio kao četveroplasirani. Svima je poznato da je on ušao u rijaliti samo kako bi sam sebe promovisao kao pjevača, te da uslijed toga nije dobio nikakvog honorara.

Kada se sve završilo, onda je po izlasku iz rijalitija Sloba dao jednu izjavu povodom svoga učešća, a rekao je da njegova namjera nije bila nikada da povrijedi nekoga, a da njegov postupak nema nikakvog opravdanja. On je naglasio da mu je zaista žao zbog toga što je povrijedio Kiju Kockar, ali opet govori da se ne kaje radi svega toga što je uradio jer je mislio da je to ispravno, a dodao je da je bio sebičan i da je za njega ovaj boravak u rijalitiju bio druga dimenzija.

Osim toga što je on povrijedio Kiju, Sloba je također bio korektan tako što je rekao da je povrijedio i Lunu, a da će nakon izlaska iz rijalitiju uzeti vremena za sebe kako bi odlučio šta hoće od svoga života i kako bi došao do konačne odluke. Nije htio da govori da li će ostati sa Lunom, ali isto tako je dodao da nije niti siguran šta će biti sa njegovim brakom sa Kijom. Svjestan je da je Kija zaslužila pobjedu i da je ona vrijedna toga novca, a istakao je da novac ne može da nadoknadi svu tu bol kroz koju je prošla.