Slike koje bi najradije spalile da mogu: Domaće pjevačice na početku karijere, jednoj ćete se smijati satima (Foto) – Kreacije Portal
Zanimljivosti

Slike koje bi najradije spalile da mogu: Domaće pjevačice na početku karijere, jednoj ćete se smijati satima (Foto)

Ove bi slike poznate ličnosti najradije zapalile. Pogledajte kako su naši estradni pjevači izgledali na samom početku karijere. U dananjem članku vam donosimo slike poznatih na njihovim počcima karijera. A očigledno je da su se dosta promjenil. Pogledajte i vi neke od tih starih slika.

Kako vam se one čine? Jesu li se puno promjeniile? Naravno da jesu iapk je prošlo jako mnogo vremena od ovih slika. Osim toga  bila je drukčija moda i načii slikanja. Ono što je nama sada smiješno tada je bilo u modi. Zanimljivo je kako se moda tijekom godina mijenjala. Na ovim slikama vidio da ove estradne ličnosti izgledjau dosta drukčije nego na početku karijere, da ne zanemarimo estetske zahvate koje su uradile. Mnoge ličnosti to i dan danas rade, ali nećemo igrnoisati da ima i onih koji su baš pretjerali.

Estetski zahvati su prihvatljivi kao i određene korekcije mogudonijeti jako dobre rezultate, ali ono što ne valja jeste pretjrivanje , kao u drugim stavrima tako i u estetskim operacijama.

 

Oglasi – Advertisement