SLIKALA SAM SE U BIKINIJU POSLIJE KARANTINA: Svi gledaju moje tijelo, EVO ŠTA MI SE DESILO, VRISNULA SAM OD ŠOKA – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

SLIKALA SAM SE U BIKINIJU POSLIJE KARANTINA: Svi gledaju moje tijelo, EVO ŠTA MI SE DESILO, VRISNULA SAM OD ŠOKA

Taylor Raine objavila je kolaž s fotografijama. S lijeve strane je njena ranija težina, a na desnoj je ona nakon što je dobila nekoliko kilograma. “Ovdje sam da podržim svoje djevojke koje su dobivale na težini i koje nisu sigurne trebaju li se voljeti s drugačijim tijelom. Iskreno, puno bolje sa kilogramom više”, napisala je Taylor.

Kao odgovor na njen tvit, djevojke su odgovorile da pokažu svoju transformaciju. “Imamo moć nad svojim izgledom i tijelom. Ne želim zagovarati nezdrave životne navike, ali podržavam žene i muškarce koji su se odjednom suočili s drugačijim tijelom nego na što su navikli i ne znaju kako se osjećati u vezi sa novim kilogramima”, rekla je. Taylor u intervjuu za “Dosadna Panda”. “Možemo izgubiti i dobiti na težini. Možemo uraditi estetski postupak ako želimo. Podržavam sve ljude da bi voljeli sebe jer na kraju dana trebate se pogledati u ogledalo”, zaključuje Taylor.

 

Oglasi – Advertisement