SLIKA SRPSKE MATURANTKINJE IZAZVALA POŽAR NA TWITERU: Radovan može da joj bude OTAC, a uputio joj je 2 nikad ODVRATNIJE reči!

0

Na drustvenim mrezama svako sebi daje za pravo da vrijeđa i omalovažava druge osobe, i to bez pravog povoda i samo na osnovu ličnih izgleda, zabluda ili predrasuda, ocigledno je poznata stvar i naša svakodnevica, a posebno je rizično kada loši komentari potiču od onih koji bi trebali da budu stariji i iskusniji.

Skoro je Twiter u Srbiji zapalio jedan vrlo neugodan komentar jednog NN Tviterasa, koji je na sliku mlade djevojke koja je postavila sliku svoje maturske veceri a on je bez trunke stida napisao ” POSTO SAT?”

Komentar, iako na prvu sasvim bezazlen, zapravo je otrovna aluzija, ali mu je ova maturantkinja sjajno doskočila.

– Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke – napisala je Kristina.

Naime, sporni komentar ostavio je tviteraš koji se predstavlja kao Radovan Spasojević, a koji je sasvim očigledno duplo stariji od ove maturantkinje, te čak ima i decu njenih godina. Upravo zato je njegova opaska naišla na žestok bes tviteraša, a mnogi su ustali u Kristininu odbranu. No, nažalost, bilo je i onih koji su podržali ovakav način ophođenja.

Ostatak teksta procitajte na ovom Linku