Slika Ivice Dačića i Ivanke Trump bez grudnjaka postala hit!

0
69

Ovih dana na društvenim mrežama slika rukovanja šefa srpske diplomatije Ivice Dačića i kćerke američkog predsjednika SAD Donalda Trampa ,  Ivanke Trump postala je pravi hit u Srbiji i cijelom svijetu. Ministar spoljnih poslova Srbije bio je uesnik generalne debate 74. Zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Tema je bila Globalni poziv za zaštitu vjerskih sloboda u organizaciji SAD.

Skupom je predsjedavao američki predsjednik Donald Trump sa visokim zvaničnicima iz cijelog svijeta.  Ovom prilikom Dačić se susreo i sa Ivankom da li slučajno ili su imali dogovoreni susret i  ovo njihovo rukovanje cijeli svijet ne vidi kao poslovno pozdravljanje. Mnogi pratioci na društvenim mrežama su primijetili da Ivanka ne nosi brus ispod košulje pa su uslijedili svakakvi komentari i negativni i pozitivni.

Naravno bilo je i onih koji su se samo našalili ali većina osuđuje ovakav stil odijevnja Trampove kćerke na jednom zvaničnom događaju jer je bio neprikladan i ne dolikuje kćerci predsjednika jedne države da dođe ovako obučena na jedan ovakav  važan događaj.