Slava koja se vezuje za Živojinovićevo ime ne bi bila potpuna bez pominjanja čuvenog jela sarme, a ne čudi što je recept Lepe Brene za ovu tradicionalnu poslasticu veoma tražen kod domaćica svuda. Sarme Lepa Brena su svetski poznate, a evo i detaljnog recepta za ovo ukusno jelo. U domaćinstvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića danas je radostan dan, jer uticajni par radosno obeležava aranđelovdansku slavu. Svaki član domaćinstva aktivno je uključen u složene pripreme, osiguravajući da svečanosti budu ništa drugo do spektakularne. Vrijedi napomenuti da su njihove sarme, tradicionalno jelo, prošle godine stekle ogromnu popularnost na internetu.

 

 

Harizmatična pjevačica i talentirana domaćica udružili su snage kako bi pripremili ovu slatku poslasticu, sve vrijeme harmonizirajući svoje glasove u melodičnu simfoniju slavlja. Viktor Živojinović, aktuelni glavni kuvar, samouvereno se pohvalio svojim izuzetnim kulinarskim umećem na početku dana.

 

U stvari, učinio je sve više da udovolji svojim posvećenim sljedbenicima tako što je otkrio poseban lonac za kuhanje i otkrio primamljiv sadržaj koji je nježno žuborio na šporetu. Nije bilo iznenađenje, bilo je to ništa drugo nego savršeno začinjeno mljeveno meso, predodređeno da se pretvori u omiljeno jelo sarme.

 

 

Pjesme sve čine lakšim. Sve je počelo Zvonkovim melodičnim napjevom pod nazivom “Kad sam bio mlad lovac” koji je zaokupio našu pažnju dok smo svjedočili kako Viktor znalački rješava situaciju falsifikata. Atmosferu je dodatno uljepšala Bešlićeva srdačna balada “Rumunija” koju su u prekrasnom izvođenju naše drage porodične prijateljice Kata i predane domaćice. Dok smo uživali u muzici, naši ukusni pupoljci su bili oduševljeni predivnom aromom sarme, čineći iskustvo još očaravajućim i nezaboravnim.

Preporučujemo