SKUPILI SMO SLIKE SRPSKIH PJEVAČICA U TRUDNOĆI, OVAKO JE IZGLEDALA CECA: A da vidite Karleušu i LEPU BRENU, OČI ĆE VAM STATI!

0

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je tokom druge trudnoće u šestom mjesecu  , gostovali u emisiji „Maksovizija“ kod voditelja Milovana Ilića Minimaksa , gdje se bez problema pojavila sa trudničkim stomakom.

 

Ceca je tada bia trudna sa Anastasijom , a u emisiji jasno se mogao vidjeti stomak , iako e pjevačica imala na sebi crnu široku haljinu.

Pjevačica Jelena Karleuša tokom trudnoće bila je veoma aktivna , a sudeći po njenom izgledu , osim stomaka nije imala višak kilograma i promjene na tijelu. Karleuša je tokom druge trudnoće , kada je nosila kćerku Niku , gostovala u „Amidži šou“ kod voditelja Ognjena Amidžića. I pjevačica Lepa Brena se pojavila u drugom stanju. U emisiji kod Minimaksa pušten e prilog iz Brenine kuće , njoj je to bila druga trudnoća sa mlađim sinom Viktorom , a stomaks e tada jasno vidio. U nastavku pogledajte fotografije  , kako su to naše poznate pjevačice izgledale kada su bile u drugom stanju.