SKANDALOZNI SNIMAK DARKA LAZIĆA I BARBARE BOBAK- Pjevač snimao svoju dragu, a onda se ona okrenula i IZNENADILA SVE- DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO NAPRAVILA (VIDEO)

0

Pjevač koji već nekoliko godina ne silazi sa naslovnica žute štampe i sa portala, ali nikao zbog svoga pjevačkog umijeća i zbog svojih pjesama, već zbog stalnih skandala i afera koje ga prate je svakako Darko Lazić. Tu je i njegova nova veza sa pjevačicom Barbarom Bobak, koja je veoma interesantna medijima

Pjevački par, Darko Lazić i Barbara Bobak, ne prestaju da intrigiraju domaću javnost, a njihov novi snimak sa Instagrama usijao je mreže. Sada je ovaj par opet uspio da iznenadi javnost i to sa videom na društvenim mrežama.

U klipu koji je postavljen na društvenim mrežama se vidi kako Darko leži na krevetu, te kako snima Barbaru svo vrijeme, te potom lupa rukom po krevetu želeći da mu Brabara nešto da. Barbara mu nakon toga dodaje daljinski, pa čokoladu, ali Darko sve baca pored sebe. Nakon toga je Brabara konačno shvatila šta Darko traži, pa mu je svojom stražnjicom sjela na šaku.

Skandaloznu snimku možete da pogledate OVDJE